Easter Intensive Swimming Course

The intensive courses are proven the best way to give your child a boost with their swimming. We are offering courses to support different stage swimmers, during which we work with each swimmer to develop confidence, stroke and stamina whilst having fun in the water.

Instruction will be with our ASA qualified professional instructors and overseen by Connie, our Lessons Manager.

Information on stages can be found: HERE


Week 1 – Tuesday 3rd to Friday 6th April 2018

Stage 1 (30mins) – 9.00am (FULL), 9:30am (FULL), 10:00am, 10:30am

Stage 2 (30mins) – 9.00am (FULL), 9:30am, 10:00am, 10:30am

4 x 30 mins = £42.00

 

Stage 3 to 4 (1hour) – 9.00am (FULL), 10.00am

Stage 5 (1hour) – 9:00am

Stage 6 to Stage 8 (1hour) – 10:00am

4 x 60 mins = £62.00

 

1:1 Lessons (30mins or 1hr) – 11:00am

4 x 30 min 121s = £102

4 x 60 min 121s = £183.60


Week 2 – Monday 9th to Friday 13th April 2018

Stage 1 & Stage 2 (30mins) – 3:00pm, 3:30pm, 4:00pm, 4:30pm

5 x 30 mins = £52.50

 

Stage 3 to Stage 5 (1hour) – 3:00pm

Stage 6 to Stage 8 (1hour) – 4:00pm

5 x 60 mins = £77.50

 

1:1 Lessons (30mins or 1hr) – 5:00pm

5 x 30 min 121s = £127.50

5 x 60 min 121s = £229.50


Places are strictly limited. Book early to secure a place. Complete the form:

Parent/Guardian Name:*
Your E-mail:*
Child's Name:*
Child's Date of Birth:*
 / 
 / 
Please state if your child has a medical condition which should be brought to the attention of the teacher:
Current Swimming Stage:*
Does your child currently swim with WCPSC?*
Week 2 (Mon 9th to Fri 13th April)
Where did you hear about the course? (Facebook, flyer, email, etc):*
PHOTO CONSENT: By selecting CONSENT GIVEN you are agreeing to your child/children being photographed and these images being used for display on the club website, newspapers, social media, notice boards and for training purposes.*
Comments: